Wat wil ik dan echt?

Wat wil ik nou echt? Wáár word ik dan gelukkig van? Waar word ik niet gelukkig van? Wat kan me helpen gelukkiger te maken? Zijn er dingen die ik vaker moet doen? En zijn er dingen die ik uit mijn leven moet elimineren?

Privé berichten
Met stip op nummer 1 staan de privé berichten op social media. Het is vreselijk benauwend met mijn sociale angst. Het triggert me zoals niets anders me kan triggeren. Hou het openbaar voor me. Geef me de ruimte om te ademen.

Zoveel mogelijk leren
Als het aan mij ligt doe ik 100 opleidingen tegelijkertijd. Op dit moment doe ik de Priestess Certification training, de 3-jarige tarot opleiding en een cursus Crystal Wisdom 101. Ik heb het geluk dat mijn ouders me altijd ondersteunt hebben hierin en ook nu mijn vader er niet meer is, heeft mijn moeder het financieel nog steeds zo goed dat ze mij kan blijven ondersteunen. Ik ben me er enorm van bewust hoeveel geluk ik daarmee heb. De opleidingen en cursussen geven mijn leven zin. Ik neem de financiële ondersteuning dan ook dankbaar in ontvangst.

Dieren en de natuur
De grootste bron van geluk, naast het leren, zijn dieren en de natuur. Het brengt me rust. In de natuur kan ik alle spanning loslaten. De mensen zelf zijn een beetje gek aan het worden. Nu weer met het vuurwerk. Mensen in elkaar trappen die je terecht wijzen of dieren mishandelen door ze te bekogelen met vuurwerk of erger. Eigenlijk zou ik het contact met mensen willen beperken tot een minimum en mijn leven vooral doorbrengen met dieren en in de natuur.

Voordat mensen zich nu gaan afvragen of ik geen contact meer met ze wil; natuurlijk wel. Ik heb alleen geen behoefte aan veel contact en ik weet dat dat voor sommige mensen lastig is. Het is op die manier moeilijk een band op te bouwen of een vriendschap in stand te houden. Daar ben ik me maar al te goed van bewust. Ik heb daarom ook enorm veel respect voor de mensen die het toch volhouden, zoals Janekijn. Die telkens weer begrip toont als ik wéér afzeg. Dat moet niet makkelijk zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s