Leef Je Droom

Gisteravond laat deed ik een meditatie genaamd Leef Je Droom. Tijdens die meditatie werd gevraagd om naar de plek toe te gaan waar je het liefste bent. Dat mocht overal ter wereld zijn. Geld en beperkingen, in welke vorm dan ook, speelden geen rol. Ik mocht overal naartoe, ieder plekje op de hele wereld, en ik eindigde in mijn eigen achtertuin.

De tuin zag er wel ietsje anders uit. Er lag een mooie houten vlonder en ik zat in de vroege ochtend op die vlonder aan de rand van het water. De tuin was nog steeds wild, maar wel opgeruimd. Geen oude tuinstoelen. Geen ongebruikte bloembakken. Geen kapotte bezem.

Ik mocht overal in de hele wereld naartoe en ik eindigde in mijn eigen achtertuin. Hoe mooi is dat? Ik voel me hier veilig. Er zijn veel dieren. Er komen geen andere mensen, op Peter na. Ik zit aan het water. Ik heb hier rust. Je kan overal in de hele wereld heen en je kiest voor je eigen achtertuin. Geweldig. Nog even wachten tot het voorjaar en dan snel de planken voor aan het water bestellen. Ik zie mezelf al helemaal zitten in de vroege, stille ochtenden…

4 gedachten over “Leef Je Droom”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s