12 kilo afvallen #4

Het is even wennen allemaal. Ik ben weer aan het calorieën tellen, iets waarvan ik dacht dat ik het nooit, maar dan ook nooit meer zou doen. Maar wil ik afvallen, dan moet ik toch weten waar het ‘m in zit.

De afgelopen drie dagen heb ik via een app keurig bijgehouden wat ik zoal at en dat is weinig als ik mijn tussendoortjes en Radlers laat staan. Vandaag kwam ik met moeite aan de 1200 calorieën en dat met een flinke avondmaaltijd. Daarnaast twee wandelingen met de hond gemaakt, dus ook nog eens veel meer verbruikt dan anders. Ik heb voor vanavond dan ook maar lekker een zak popcorn gehaald.

3 gedachten over “12 kilo afvallen #4”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s