Waar was ik?

Een week geleden ontdekte Peter de geneugten van mijn Chromebook. Aangezien wij geen TV op de slaapkamer hebben en hij erg veel last had van zijn rug, lag hij veel op bed. Wat te doen als je geen smartphone of tv hebt en de krant al van voor tot achter en weer terug gelezen hebt? Juist, dan stelt je lieve vrouw voor haar laptop af te staan.

Daar had ik vrij snel spijt van, maar hé, dat is liefde. Ja toch? Ik nam genoegen met mijn kleine schermpje en was dankbaar dat ik een überhaupt een klein schermpje had. Peter keek alles wat er op Netflix te zien was in het genre dat hij leuk vindt. Niet mijn ding. Actie. Geweld. Moord en doodslag. Mijn hemel, hoe kan je daar nou voor je lol naar kijken? Goed, dat vraagt hij zich af als hij de lijst ziet die ik op Netflix bekijk. Depressie. Dood. Ziektes. Het is allemaal maar net waar je interesses liggen. Lang leven wifi en dat we nooit iets samen hoeven te kijken op tv, laptop of smartphone.

Ondertussen zitten we weer gezellig samen beneden in de woonkamer. Ik op de nieuwe bank. Hij in zijn nieuwe stoel. Een prachtig cadeau wat we mochten uitzoeken van mijn ouders. Het is jammer dat mijn vader er niet meer van mee kan genieten, maar wat zijn we er ontzettend blij mee. Het voelt aan als een enorme luxe, zeker voor Peter, die ruim een jaar in een tuinstoel in de woonkamer gezeten heeft. Maar ook voor mij is het puur genieten. Eindelijk de hoekbank die ik altijd al zo graag wilde. Enorm dankbaar voor dit mooie cadeau.

Nu is het lekker weekend en ga ik even helemaal niks doen na een enorm drukke week. Fijn weekend allemaal. Geniet van elke dag.

Eén gedachte over “Waar was ik?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s