1 februari 2020

Veel pijn. Veel ontstekingen. Medicatie tekort. Het komt allemaal even tegelijkertijd op dit moment, maar ik denk maar zo: Beter alles in één keer, dan alle ellende één voor één. Nu ben ik er in een paar dagen helemaal vanaf.

Het lijkt alsof het afvallen eindelijk begint te lukken. Ik zat erg laag in mijn eiwitten en hoog in mijn vetten. Ik heb daar wat aanpassingen in gemaakt en dat lijkt zijn vruchten af te werpen. Het aantal calorieën wat ik eet is ook omhoog gegaan. Je zou denken dat je dan minder afvalt, maar het omgekeerde is waar. In mijn geval dan, want het werkt voor iedereen anders. Dat is me wel duidelijk geworden in de afvalgroep waar ik in zit. Vreselijk veel discussies over wel of niet op je macro’s letten. Wel of niet onder het geadviseerde aantal calorieën blijven. Wel of niet vasten. Wel of niet eten na het sporten. En ga zo maar door. We willen altijd zo graag dat er één manier of één oplossing voor iets is, maar zo werkt ons lichaam nu eenmaal niet. Ieder lichaam werkt anders. Ik ben benieuwd of dit de juiste manier voor mij is. Maandag weer wegen en ik hoop dat er dan eindelijk een kilo af is. Ga ik sinds hele lange tijd weer een keer de 98 zien op het schermpje.

2 februari 2020
Gisteren ben ik gewoon vergeten mijn blogje online te zetten, dus gaan we maar gewoon verder met de volgende dag.

Erg veel pijn, maar, zoals ik wel vaker zeg, dan weet je tenminste wel weer waarvoor je die pillen slikt. Soms vraag ik me dat wel eens af. Helpen die dingen eigenlijk nog wel? Nou, een duidelijke JA! Ik kan bijna niet zitten. Ik zit nu overeind om even koffie te drinken en te zorgen dat ik geen ontstekingen krijg op de plekken waar ik te lang op lig, maar ik kijk nu al uit naar het moment dat ik zo dadelijk weer plat kan. Bizar toch, dat twee van die pillen in de ochtend de kwaliteit van je leven zo enorm kunnen verbeteren.

Het regent en als ik nu naar buiten kijk zou het wel eens de hele dag kunnen blijven regenen. Ik blijf lekker op de bank, straks in bed. Zo dadelijk de replay terugkijken van de Q&A van Your Roadmap to Success & Happiness. Duurt ruim twee uur, dus ik daar ben ik wel even zoet mee.

Fijne zondag allemaal!

 

3 gedachten over “1 februari 2020”

  1. Ja, precies! Als de periode daartussen maar lang genoeg is om even te genieten. Voorheen rolde ik van de ene ellende over in de andere. Dat was niet te doen. Tegenwoordig heb ik het stukken beter onder controle! Dank je!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s