Afvallen #6

Het is gelukt. Vanochtend liet de weegschaal een gewicht van 98,3 kilo zien. Nog 12,3 kilo te gaan. Dat is flink wat, maar het begin is er.

De eerste weken gebeurde er niets. Sterker nog, de 100 kwam weer in mijn schermpje. Ik at weinig, dronk voldoende en wandelde regelmatig. Nu ik mijn hoeveelheid calorieën opgevoerd heb, begint mijn lichaam af te vallen. Ik denk dat de balans gewoon niet in orde was. Het voelt nu ook een stuk beter.

Ik denk dat ik nu in het begin gewoon ga voor 1 kilo in de week. Dat is ook leuk en motiverend om naartoe te werken. Na een kilo of zes zal dat wel niet meer lukken. Dat doen we 1 kilo per twee weken. En dan langzaam door naar het eindresultaat met 1 kilo per maand. Dan denk ik dat het moet lukken in 2020.

Fijne maandag!

6 gedachten over “Afvallen #6”

 1. You go girl, goed bezig ! Typisch hè, dat je eigenlijk nog best veel mag/moet eten om alles aan de gang te houden, zodat je afvalt. Ik ben er zelf ook mee bezig en het gaat echt met ups en downs en ook niet snel, maar alles bij elkaar ben ik ondertussen toch maar mooi 7 kilo kwijt. Nu de rest nog…. 😁

  Like

 2. Gaat goed, fijn voor je.
  Ik weeg me morgen en hoop onder 93 te zitten maar heb niet veel hoop, weinig groente gegeten de afgelopen dagen en wel patat en veel vlees

  Like

 3. Ikke beetje blij 92.8 vanmorgen. Vandaag gaat het zo wie zo prima maar morgen ga ik voor het eerst van mijn leven naar een Woonboulevard met mijn dochter en ook er lunchen, gaan we samen goed uitzoeken want zij moet ook afvallen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s