Donderdag 6 februari 2020

Afgelopen maandag had ik een afspraak met de huisarts. Om 10:30 uur belde ze waar ik bleef. Helemaal vergeten. We verzette de afspraak naar vandaag 10.00 uur en ik vergeet het gewoon weer!

Door de zorgen om mijn moeder is het even allemaal langs me heen gegaan de afgelopen week. Maar niet alleen dat. Ik heb ook geen werk. Geen vaste wekelijkse activiteiten. Joppe komt wel iedere week, maar die komt iedere keer op andere dagen. Ik heb dus geen enkele regelmaat en weet vaak ook niet welke dag het is. Een agenda heb ik wel, maar daar kijk ik zelden in. Misschien tijd om daar eens verandering in te gaan brengen.

Toevallig, of niet, won ik gisteren een Purpuz Planner bij Jenniek. Ik kan dus aan de bak met plannen en bijhouden. Ik wil sowieso meer gaan plannen, want mijn hoofd is zo’n warboel. Ik wil van alles, maar uiteindelijk doe ik niets. Soms hoef ik op één dag alleen maar boodschappen te doen en de kliko buiten te zetten en dan vergeet ik dat laatste. Dan weet ik dat ik twee dingen moet doen, maar ik vergeet het gewoon. Ik heb geen enkel overzicht en dat zou wel fijn zijn om weer een beetje terug te krijgen.

Wat ik ook wil gaan doen is weer in de ochtend even dagelijks een blogje schrijven. Het eenvoudige feit dat ik bovenaan mijn blog zet welke dag het is, welke datum, even de planner erbij pakken, dat zal me al enorm helpen om weer een beetje overzicht te krijgen in mijn hoofd.

Vandaag is het donderdag. Ik ga straks boodschappen doen en de kliko BINNEN halen. Aan het einde van de middag breng ik Joppe weer naar huis en om 18:00 uur vanavond heb ik tarotschool.

Fijne donderdag allemaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s