Meer schrijven, minder scrollen

Er zit teveel in mijn hoofd en dat teveel moet eruit. Door zinloos te scrollen door mijn tijdlijnen op diverse social media, komt er echter alleen maar meer info bij. Het moet even andersom de komende tijd en dus gooien we er weer een social media break in.

Twitter is al gedeactiveerd. Facebook gebruik ik even alleen voor de groepen waar ik inzit. Instagram is voor mij ontspanning, dus dat houd ik aan. Ik zet alleen wel even een groot aantal mensen op “stil”. Er komt op dit moment veel te veel info binnen en dat besefte ik me vanochtend goed toen ik in vier dagen tijd twee keer een afspraak met de huisarts vergat.

Meer schrijven. Minder scrollen

Eén gedachte over “Meer schrijven, minder scrollen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s