Zaterdag 8 februari 2020

Goedemorgen op deze koude zaterdagochtend. Er komen hier steeds meer ontstekingen bij helaas, dus mijn humeur houdt te wensen over. Het voelt alsof ik overal punaises in mijn lichaam heb. Probeer daar maar eens fatsoenlijk mee te zitten of liggen. Uiteindelijk word ik over een paar dagen zo moe dat ik zelfs daar doorheen slaap. Geluk bij een ongeluk noemen ze dat, geloof ik.

Straks even heen en weer naar mijn moeder om te zien hoe het met haar gaat. Daarna boodschappen doen en dan weer mijn bed in.

Ik wens jullie een heel fijn weekend.

2 gedachten over “Zaterdag 8 februari 2020”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s