Zondag 9 februari 2020

De vierde autobrand vannacht in een periode van drie weken tijd. De vorige drie branden waren aangestoken. Dat lijkt ook hier het geval, want getuigen hebben iemand weg zien rennen bij het voertuig vandaan.

Ik werd wakker om 3:20 uur van de brandweer. Omdat alle branden iedere keer hier in de buurt zijn, twee ervan heb ik kunnen zien vanuit ons slaapkamerraam, en ze iedere keer rond drie uur ’s nachts plaatsvinden, wist ik meteen hoe laat het was. Deze keer was het een bedrijfsbusje. Staat me vaag iets van bij dat dat bij één van de andere branden ook het geval was, maar ik kan me vergissen. Dat kan wél gewoon toeval zijn. Vier autobranden, op dezelfde tijdstippen, in dezelfde buurt, in zo’n korte periode na elkaar, is dat natuurlijk niet. Ik hoop dat ze de gek snel oppakken.

Vandaag wederom veel liggen. Ik moet er nu echt even uit, omdat ik alleen nog mijn linkerzij over heb om op te liggen. Die houding begint heel vervelend te worden. Op mijn buik liggen zou ook nog kunnen trouwens. Vannacht maar eens uitproberen. Zitten ga ik niet lang volhouden. Veel te pijnlijk. Zo dadelijk maar even half op de bank hangen of zo. Lopen is helaas ook pijnlijk. Ik hoop dat ik dinsdag wel met Joppe kan wandelen en zo niet, dan is het niet anders. Of we wandelen een keer wat korter. Ik zal wel even overleggen.

Om 10.00 uur weer een live sessie van de Roadmap. Ik heb mijn notitieboek klaarliggen. Koffie is gezet. Nu nog even de parasol binnen halen voordat die een eigen leven gaat leiden in de storm.

Fijne zondag!

Eén gedachte over “Zondag 9 februari 2020”

  1. Bah… Naar word ik van die autobranden. Hopelijk pakken ze die gast(en) snel op. Ik wens je een fijne zondag toe Marion. Hopelijk gaat het snel weer een beetje beter.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s