Dinsdag 11 februari 2020

Vandaag een spannende dag. Vanmiddag horen we hopelijk meer over de tumor die verwijderd is. Ik hoop zo voor mijn moeder dat dit het was. Dat er voldoende weggehaald is en dat er nu drie-maandelijkse controles volgen.

Nu koffie opdrinken en Joppe ophalen. Daarna lekker wandelen. Ik hou van dit onstuimige weer. Ik had het er laatst met mijn moeder over. Het is zo heerlijk dat wij hier echt vier seizoenen kennen. Ze duren ook precies lang genoeg, zodat je aan het einde weer echt uitkijkt naar het volgende seizoen.

Ik vind het lastig dat ik op dit moment zo weinig kan. Ik zou liever vandaag naar mijn moeder gaan. Het zal een lange dag worden voor haar, maar ik moet proberen tussen de wandelingen door zoveel mogelijk te liggen. Klote ziekte.

Ik wens jullie allemaal een fijne dinsdag.

5 gedachten over “Dinsdag 11 februari 2020”

  1. Het is al avond dus nu hebben jullie het al gehoord, hopelijk goed.

    Van storm hou ik wel maar het is een van de weinige dingen waar ik hoofdpijn van krijg de verandering van de ;luchtdruk.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s