Woensdag 12 februari 2020

We hebben gisteren gelukkig goed nieuws gehad. De snijranden waren schoon. De tumor is dus helemaal verwijderd. Over twee weken volgt nog een controle waarbij ook de lymfeklieren gecontroleerd zullen worden. Als dat allemaal ook in orde is, dan is het echt helemaal goed. Wat een opluchting.

Vandaag weer proberen zoveel mogelijk te lopen en te liggen. Zitten is het meest pijnlijk. Er zit sinds kort een DHL punt op het terrein van de universiteit. Voorheen vond ik dat al een eind lopen, maar sinds ik met Joppe wandel is mijn conditie al zo verbeterd dat dat niets meer voorstelt. Gisteren viel het me op toen ik thuiskwam. Ik had een uur gelopen en had het niet eens in de gaten. Voorheen was ik na een half uur al uitgeput. Mooie vooruitgang dus.

Door alle verdrietige dingen van de afgelopen maanden lig ik vreselijk achter met mijn opleidingen. Ik heb gelukkig uitstel gekregen en/of langer toegang tot de trainingen. Daar ben ik echt heel blij mee. De Living Priestess en Tarotschool wachten uiteraard niet, die gaan gewoon door. Mijn focus gaat daarom even daar naartoe de komende weken. Kijken of ik in ieder geval de workshops kan inhalen en de check ins voor het einde van de maand kan inleveren. Vandaag de check in van november/december maken en inleveren en dan eind februari die van januari/februari. Drie stuks in totaal en dan ben ik weer helemaal bij. Voor de Crystal Wisdom 101 training heb ik 6 maanden extra de tijd gekregen. Die kan ik dus in de zomer op mijn gemak gaan volgen. Echt fijn dat mensen zo meedenken.

Dan kan ik verder alleen maar hopen dat de rest van 2020 kalm en rustig zal verlopen. Dat we nu echt even de tijd krijgen om na al die jaren van spanning en emoties weer terug tot onszelf te komen. Die achtbaan waar we in zaten, niet alleen met het ziek zijn van mijn vader, zijn overlijden en het ziek zijn van mijn moeder, maar ook nog voor mijzelf het stoppen met therapie, het zelf leren omgaan met mijn angsten en het altijd ziek zijn, daar ben ik wel even klaar mee. Ik heb behoefte aan een rustig kabbelend bootje om alles even te overzien en vervolgens een plek te geven. Zonder dat het iedere keer als in een centrifuge op full speed door elkaar gehusseld wordt omdat en je geen idee meer hebt hoe, waar, wat en waarom.

Fijne woensdag!

 

4 gedachten over “Woensdag 12 februari 2020”

 1. Fijn dat het eerste goede nieuws er al is.
  Saai en rustig is ook fijn om een lange tijd in te zitten.
  Ik hoop komende zomer ook zo’n fase in te gaan. De woonkamer wordt verbouwd, o.a. stuk verlaagd plafond vernieuwd en dan meteen de tochtgaten dicht gemaakt. Vriend doet dat zelf grotendeels. Komende week komt een aannemer om eerst de schoorsteen te slopen, dat zal nogal wat stof geven. Daarna plafonds schuren, schilderen en de muren stucken. Zal wel 2 weken duren schatten we.
  Zelf ben ik kozijnen en deuren aan het schuren al.
  Als alles geschilderd is kan de nieuw vloerbedekking komen.
  We zijn nu aan het orienteren wat voor kasten er gaan komen, vind ik erg lastig

  Liked by 1 persoon

 2. Lieve Marion, ik was je helemaal kwijt op facebook maar heb je gelukkig weer gevonden om tot mijn grote schrik te lezen dat je moeder nu ook huidkanker heeft. De berichten zijn goed maar ik kan me voorstellen dat dit er voor jullie behoorlijk inhakt. Ik wens jou en je familie heel veel sterkte . dikke knuffel van mij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s