Verantwoording aflegging

Ik doe het veel te vaak. Dingen uitleggen of verantwoording afleggen, terwijl niemand iets heeft gevraagd. Soms is het handig, meestal is het een verkapte verontschuldiging. Waarom ik mijn blog leeg haal. Waarom ik mijn account verwijder. Waarom ik twee blogs heb. Of drie. Waarom één privé is en de ander niet. Waarom… Enzovoorts.

Ik ga oefenen. Ik zeg niets meer.

Fijne zondag.

3 reacties op ‘Verantwoording aflegging

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s