Afzeggingen

Nadat ik afgelopen weekend de workshop Lentevrouw Vilten afzegde, annuleerde ik ook de APK keuring voor a.s. donderdag. Het gaat me niet lukken de auto weg te brengen, met Joppe te wandelen, de hele dag wachten tot de auto klaar is, weer naar de garage lopen, weer terug naar huis rijden, tussendoor nog met Joppe wandelen, hem dan nog naar huis brengen en dan zelf nog weer naar huis. Het gaat gewoon niet.

Wat het abces betreft, die komt weer langzaam terug opzetten. Nog erger, er is een tweede plek naast gekomen. Dat is de ellende met deze ziekte. Het breidt zich onderhuids uit en voor je het weet zit je met compleet aangedane gebieden. De pijn is waardeloos, maar de vermoeidheid is ook vreselijk. Alles is een opgave. Iedere ochtend vraag je je af hoe je je dagelijkse taken voor elkaar moet krijgen. Toch maar blijven volhouden, zeker met de depressie die ook nog eens in de lucht hangt.

Ik ben blij dat ik Joppe heb. Aan de ene kant zou volledige rust het beste zijn, voor mijn lichaam, maar mentaal heb ik het naar buitengaan en het samenzijn met Joppe echt nodig voor mijn gemoedstoestand. Die kwispelende staart. Die eigenwijze kop. De manier waarop hij hier binnen keitrots met zijn bot rondloopt, maar geen idee heeft wat hij ermee moet doen. Deze week pas ik woensdag en donderdag op en zonet kreeg ik een appje of ik misschien ook zaterdag op wil passen. Joppe houdt niet van verjaardagen en gaat liever een dagje naar ons toe. Daar zeggen wij geen nee tegen.

Goed, we gaan er weer tegenaan. Doen wat ik moet doen en daarna liggen.

Fijne maandag!

2 reacties op ‘Afzeggingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s