Nog 10 kilo te gaan

Het gaat goed, het afvallen. Ik zit nu op de 96,1 kg. Ik begon op 102. Ik wil naar de 86. In totaal 16 kilo afvallen. Nog 10 te gaan. Merk ik overigens al enig verschil? Nee, absoluut niet. De ontstekingen zijn alleen maar erger geworden en mocht ik meer energie hebben, dan verpest die verrekte HS dat wel. Misschien dat ik enig verschil ga merken als ik daadwerkelijk weer op een gezond gewicht zit. We zullen het wel zien. Voorlopig ga ik nog even lekker door.

Fijne woensdag!

3 reacties op ‘Nog 10 kilo te gaan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s