Het voelt als hamsteren

Normaal gesproken doe ik iedere dag boodschappen. Beetje een stok achter de deur om iedere dag naar buiten te gaan als ik de hond niet heb. Vandaag deed ik echter voor vier dagen boodschappen. Het voelde een beetje aan als hamsteren en ik voelde dan ook een lichte schaamte toen ik met twee volle tassen de winkel uitliep. Belachelijk natuurlijk, maar dat terzijde.

Ik ga niet in quarantaine, maar ik ben wel van plan zo min mogelijk de deur uit te gaan de komende twee weken. Ik had het er vanochtend met mijn moeder en zus over. Ik  verwacht dat het virus zich de komende weken in een rap tempo door Nederland zal verspreiden. Ik, met mijn lage weerstand, wil niet ziek worden, maar wil vooral geen bron van besmetting worden voor mijn omgeving. Ik ga dus even kijken wat ik morgen nog voor boodschappen moet doen voor de rest van de week en dan blijf ik lekker tot vrijdag binnen. Vrijdag ga ik Joppe weer ophalen. Als ik dan toch buiten ben, doe ik meteen weer de boodschappen voor het weekend en misschien wel deels voor de week erop.

Verder ben ik nog steeds zo beroerd als een hond en ben ik even helemaal vergeten om mijn voeding bij te houden. Dat heeft geresulteerd in vier ons aankomen. Zo zie je hoe snel dat gaat als je het even niet bijhoudt. Vanaf vandaag dus weer alles invullen op de app. Even weer de puntjes op de i.

Fijne zaterdag!

3 reacties op ‘Het voelt als hamsteren

  1. Iemand die eten opslaat voor vier dagen is gewoon efficiënt, echt geen nood aan een schuldgevoel. Iemand die pasta inslaat voor een hele maand en toiletpapier voor zeven jaar overdrijft en is egoïstisch.
    Hou je sterk!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s