7/52: De zeven zussen

Zeven zussen, zeven verhalen. Allemaal als baby geadopteerd door dezelfde vader: Pa Salt. Zijn mysterieuze, plotselinge dood brengt de zussen weer bij elkaar in het ouderlijk huis. Dat vormt het vertrekpunt voor deze ongeëvenaarde reeks, waarbij iedere dochter op zoek gaat naar haar eigen afkomst, en naar de verdwenen zevende zus. Het voert hen naar Rio de Janeiro, Noorwegen, Londen, Thailand en Australië. Zullen ze daar hun ware identiteit ontdekken?

Het eerste deel gaat over Maia, de oudste van de zussen. De zoektocht leidt haar naar Rio de Janeiro en zodra ze daar is begint in het boek verhaallijn nummer twee. De twee verhalen komen uiteindelijk samen in het nu. Mooie schrijfstijl van Lucinda Riley. Absoluut niet het soort boek wat ik normaliter lees, maar ik heb ervan genoten. De historische setting in het oude Parijs maakte het voor mij af.

De Zeven Zussen van Lucinda Riley krijgt van mij vier van de vijf sterren.

2 reacties op ‘7/52: De zeven zussen

  1. Ja heerlijke boeken. Ik heb net deel 5 uit en neem even pauze voor ik aan deel 6 begin. Even een detective tussendoor want de opzet van de boeken is elke keer zo’n beetje hetzelfde.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s