Maandag Weegdag

Vanochtend stond er een keurige 95,9 op de weegschaal. Het gaat nog steeds goed. Ik hoef nog niets aan te passen aan mijn dieet. Het enige wat ik achterwege laat is het snacken in de avond. Dat heb ik vervangen door yoghurt met fruit. Oh wacht, en ik heb het gewone brood vervangen door koolhydraat arm brood. Dit eet ik echter niet zo heel vaak, dus op zich zou dat niet zo heel veel verschil kunnen maken. Anyway, het gaat nog steeds in een tempo van ongeveer een halve kilo per week en dat is precies de bedoeling.

Net boodschappen gedaan voor de komende week. Bij de Jumbo was alles alweer netjes op voorraad. De Aldi had bijna geen voorverpakte broodjes meer, maar daartegenover stond een overschot aan gewoon vers brood. Ik heb vers brood meegenomen en ingevroren. Verder heb ik voor komende week de gewone spullen in huis. Rijst, pasta, eieren en groenten. Aardappels ben ik vergeten, maar dat eten we dan gewoon lekker niet. Ik wil in ieder geval tot en met vrijdag thuis blijven. Gewoon voor mijn eigen veiligheid én die van anderen.

Hoe gaat het met jullie? Ik weet dat er een aantal van jullie in vitale beroepen werken. Dat zal best het één en ander aan spanning met zich meebrengen. Ik wens jullie vooral heel veel sterkte en ik dank jullie voor al het werk wat jullie op dit moment doen voor ons allemaal.

3 reacties op ‘Maandag Weegdag

  1. Heel goed hoe je afvalt. Vandaag heb ik de touwtjes weer aangetrokken, alleen is maandag mijn sportschooldag en dat ging natuurlijk niet door. Stukje gaan fietsen en thuis wat oefeningen gedaan. Morgen wegen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s