Donderdag 19 maart 2020

Goedemorgen allemaal, hoe maken jullie het? Ik zit nu vanaf maandag binnen. De verse groenten zijn bijna op, dus morgen ben ik van plan even naar de supermarkt te gaan. Straks ga ik ook heel even naar buiten, want ik moet de kliko weer binnenhalen. Verder zit ik, weer of geen weer, iedere dag even in mijn tuintje.

Peter is nog steeds ziek. Gaat nog niet beter, maar ook niet slechter, dus we wachten het af. Ik begin zelf een beetje te snotteren, maar dat stelt niet zoveel voor. Verkoudheid hoeven we volgens het RIVM niet bang voor te zijn. Dat is niet één van de symptomen van corona. Wel wordt er geadviseerd om thuis te blijven als je verkouden bent. Daarom misschien vandaag maar vast boodschappen doen, voordat het erger wordt.

Het is een rare tijd, mensen. Ik begin zelfs een beetje geïrriteerd te raken nu door alle berichten op social media. Niet om de inhoud op zich, maar de hoeveelheid. Dat betekent simpelweg dat ik teveel op social media zit en iets anders moet gaan doen. Gisteren ben ik begonnen met mijn eerste wolvilt diertje te maken. Een slapend vosje. Ik ben nog niet klaar en het ziet er nog niet heel erg geweldig uit, maar als ik genoeg tijd neem om te oefenen, dan komt het vast goed. Het is leuk om weer eens wat nieuws uit te proberen.

Ja, ik ga verstandig zijn en nu boodschappen doen voor het geval mijn verkoudheid door gaat zetten. Ik hoop dat jullie allemaal nog in goede gezondheid verkeren. Doe rustig aan. Zorg goed voor jezelf en je omgeving.

Fijne donderdag!

10 reacties op ‘Donderdag 19 maart 2020

 1. Iedere dag even fijn in je tuin: volhouden! Hier wordt het de komende dagen zonnig weer, en ik hoop bij jou ook. Niets zo fijn als buiten te ‘niksen’, je leeg te maken van alle overweldigende informatie. Zorg goed voor jezelf, en Peter! ♥️ Ik hoop dat je nog verse groenten kunt vinden. Ik hoor van steeds meer mensen (in NL) dat het schaars wordt… Hier is het leven (nog) weinig anders dan anders. We zijn ook veel buiten, maar dat zijn we altijd… 😉

  Liked by 1 persoon

 2. Ben net in de winkel geweest. Alles (zelfs pleepapier) is op voorraad. Ook verse groenten in overvloed. Hier gaat het weer vriezen ’s nachts, maar als het goed is gaat dat gepaard met een zonnetje en strakblauwe lucht! ❤️

  Liked by 1 persoon

 3. Even kijken of een reactie via telefoon wel lukt.
  Ik hoop dat Peter gauw aan de beterende hand is en dat jouw verkoudheid niet doorzet.
  Het is idd drukker dan anders op social media, ik doe zelf ook een stapje terug.
  Veel plezier met diertjes vilten! En pas goed op jezelf 💞

  Liked by 1 persoon

 4. Behalve een paar fb groepen over haken en recepten heb ik weinig sociale media, geen twitter en andere niet zo betrouwbare dingen.
  Zakdoekjes waren er niet en ook de yoghurt voor partner en aanbieding sperzieboneb. Ga morgenochtend op de fiets ze hepelijk halen
  Diertjes lijken me moeilijker dan mensjes

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s