Pull Pen Paint

Gisteren even uit quarantaine gestapt. Het was 20 maart en exact 4 maanden geleden dat mijn vader overleed. Mijn moeder had een hele moeilijke dag. Laat je haar dan alleen in haar huis zitten? Nee, natuurlijk niet. En gelukkig hoeft dat ook niet.

Dankzij de verkoop van een flink aantal items de afgelopen dagen in mijn Etsy Shop, heb ik het geld bij elkaar gekregen om me in te schrijven voor Pull Pen Paint. 10 maanden lang creatief bezig zijn. Lessen van 30 verschillende mensen. Astrologie, tarot, boekbinden, journaling, schilderen, schrijven, noem maar op. De lijst is oneindig lang. Ik won al een plek in dit programma en gaf deze aan een online vriendin. Hoe geweldig is het dat we nu, ook nog eens dankzij onze gezamenlijke passie wolvilten, samen deel kunnen nemen aan dit programma?

Ik heb ervoor gekozen om dit jaar (ja, ik weet nu al dat ik volgend jaar weer meedoe) niet zelf een journal te maken. Dat doe ik in de volgende editie. Dit jaar even op gang komen. Kennismaken met alle manieren van creatieve uiting. Welke verf past bij me? Wat voor pen wil ik mee gaan schrijven? Ga ik ook online leren tekenen? Eerst maar even rustig alles bekijken en proberen. Voor nu heb ik Brush Pens gekocht. Ik ben lui. Ik heb een hekel aan opruimen. Peter heeft een hekel aan troep. Die was al als de dood dat ik met deze serie zou beginnen en er nog meer bende in huis zou komen. Hij heeft pech. Ik ga me vermaken en vermaak brengt soms rotzooi met zich mee. Hij komt er wel overheen. Deze pennen zijn voor nu verfdoosjes, kwasten en watergespetterloos.

Ik hoop dat het allemaal naar omstandigheden goed met jullie gaat. Fijne zaterdag.

7 reacties op ‘Pull Pen Paint

 1. Mijn vader en zus zijn de artiesten in de familie, ik kan niet tekenen en schilderen zoals zij. Gelukkig heb ik weer andere talenten o.a. kan goed met naaimachine overweg.

  Afgelopen 2 dagen boodschappen gehaald en hoef pas eind volgende week weer.
  Normaal leven we al wat geisoleerd daar verandert weinig aan. Zal alleen de lunch en andere uitjes met dochter en zus snel gaan missen. Maar natuurlijk zijn er veel ergere dingen

  Like

 2. Oooooo… dat ziet eruit als heeeel fijne pennen! Ben benieuwd naar resultaten daarmee, post je die wel, te zijner tijd? En verdorie, wat vliegt de tijd. Vier maanden alweer. Dikke knuffel, ook virtueel voor je moeder < 3

  Like

 3. Ik heb volgens mij al niet meer getekend of geschilderd sinds de middelbare school. Het is ook niet mijn specialiteit, maar ik ga het gewoon proberen!

  Fijn dat je alle boodschappen voor langere tijd binnen heb. Niet naar buiten hoeven is toch wel zo fijn in deze situatie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s